Szexi női fehérnemű és köntös webáruház

Angi’s női fehérnemű üzletünkben és a http://www.angisfehernemu.hu webáruházunkban szexi, divatos és érzéki fehérnemű kollekciók csábító kínálatával várjuk! Bajai Kossuth Lajos utcai üzletünkben szexi bugyi, tanga, harisnya, melltartó, bikini, hálóing, fűző, pizsama és mider várja hogy a kosarába tegye.

Csinosan kiöltöznél, de úgy érzed nincs mit felvenned? Ha nem vagy egészen elégedett az alakoddal, a csinos és divatos ruha alá válassz kényelmes alakformáló fehérnemű kínálatunkból bugyit és fűzőt, mert attól karcsúbbnak tűnsz. Felülre pedig segítünk kiválasztani koktélruha kínálatunkból az alkatodnak leginkább megfelelő elegáns, de mégis erotikusan szexi ruhát, amit egy szép övvel tehetsz igazán teljessé.

Próbáld ki és lepd meg a pasid erotikus jelmezben szexi mikulás lánynak, hótündérnek, nővérkének, doktornőnek, titkárnőnek, stewardessnek, rendőrlánynak öltözve, vagy szexi nipple covers erotikus kiegészítőben, amitől biztosan még a lélegzete is eláll! De addig is, amíg szexi fehérneműben a párodat várod, vegyél fel egy szexi poppy köntöst. Kínálatunkban egyaránt találhatsz rövid és hosszú, fehér, rózsaszín, mintás, átlátszó, pöttyös, egyszínű, vékony és vastag köntöst egyaránt.

Erről jut eszembe, ismered a didergő király és a poppy köntös meséjét?

Egyszer volt, hol nem volt, a négyszögletű kerek-erdőn is túl, élt egyszer egy király.

Hideg lelte-rázta, fázott keze-lába,
sűrű könnye hullott fehér szakállába:
– Akárhogy toporgok, didergek és fázom,
hiába takargat aranyos palástom!
Panaszkodott őfelsége fűnek és fának,
de leginkább a saját leányának.
Nagy jutalmat ígér, ki meleget varázsol:
– övé lesz a lányom, s a fele királyságom!

Szaladt ám mindenki, a király bajára ki hoz orvosságot? Jöttek a bölcsek, gyógyító füveket hoztak, de a királynak nem lett melege.
Hívatták a fűtőt, megrakta jól a kandallót, de a király csak vacogott! Ekkor jött egy leány, poppy köntöst hozott, amit e szavakkal a királynak adott:
– Fogadd el királyom eme palástot! A színe kék, akárcsak felséged szeme, öve arany, mint fejeden a korona, hosszú is, meleg is, én magam varrtam!

Ó milyen puha, ó milyen meleg!
Ezentúl csak poppy köntöst viselek!
Kérek még belőle tízet és százat,
ilyen köntös kell az egész királyságba!

Webáruházunkban folyamatosan frissítjük női fehérnemű kínálatunkat, hogy mindig a legújabb fehérnemű divatnak megfelelő trendi és szexi fehérnemű választékkal várjuk látogatóinkat, vásárlóinkat! Őszintén reméljük, hogy így minden lány és hölgy megtalálja az ízlésének legjobban megfelelő, az alakjára legjobban passzoló fehérneműt!

A férfiak figyelmét is felhívom szexi bugyi, melltartó és poppy köntös kínálatunkra: remek meglepetés szülinapra, névnapra, évfordulóra imádott hölgyüknek! Ne feledjétek kettőt fizet hármat kap akciónkat, illetve hogy 10.000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes házhozszállítást biztosítunk!

És képzeljétek, lehetőség van akár ingyen is hozzájutni egy szexi poppy köntöshöz vagy bikinihez! Ehhez nem kell mást tenned, mint rámenned a https://www.facebook.com/AngisFehernemuUzlet oldalunkra, ahol rákattintasz a Tetszik és a Megosztás gombra. Időnként érdemes visszatérni is eme oldalunkra, mivel rendszeresen új nyereményjátékkal várunk, hogy egy csinos köntöst vagy trendi bikinit nyerhetsz.