Rovinj szállás, programok, látnivalók oldal

Rovinj szállás, programok, látnivalók oldal, ahol megtalálhat minden információt és hasznos infót, ami a rovinji nyaralásához elengedhetetlen! Weboldalunk azzal a céllal jött létre és azzal a céllal üzemeltetjük, hogy a városunkba látogató vendégeknek hasznos információkkal tudjunk szolgálni. Sokan vagyunk akik szeretik előre eltervezni, hogy miket nézzenek meg nyaralásuk alatt, hová menjenek el vacsorázni és melyek azok a strandok, ahol a legjobban tudják érezni magukat. Ez az oldal nekik és azoknak készült, akik szeretnének információkhoz jutni városunkról, vagy szeretnék megismerni az Adrai-tenger eme gyöngyszemét.

Rovinj szállás, programok, látnivalók oldal

Rovinj szállás, programok, látnivalók oldal

Rovinj szállás

Az első gondolat amikor nyaraláson törjük a fejünket, hogy hol is szálljunk meg. Sokan ódzkodnak a nagy szállásgyűjtő portáloktól, ahol sokszor megesik, hogy egy szállást, egy azonos időpontra több szállásfoglalónak is kiadnak. A Rovinj infó oldalunk Rovinj szállás aloldala  azoknak próbál segítséget nyújtani, akik valóban megbízható forrásból szeretnének szállás foglalni maguknak és gondtalanul szeretnék élvezni a megérdemelt pihenésüket. A Rovinj szállás oldalunk kínálatában kizárólag megbízható és nagy tapasztalattal rendelkező szállásadók ajánlatait találja meg, amiket mi is jó szívvel ajánlunk. Keresse fel oldalunkat és ha segítségre vagy tanácsra van szüksége, akkor keressen minket bizalommal!

rovinj szállás

Rovinj program

Akik szeretnék tartalmasan eltölteni a nyaralásra szánt idejüket vagy csak az esti óvárosi sétájukat szeretnék megtoldani egy kis kulturális élménnyel azoknak is jó hírekkel szolgálhatunk.  Oldalunkon A Rovinj infó oldalon minden hónapban közzétesszük a városban található sport és kulturális programok teljes listáját, illetve a nem a város irodája által szervezett egyé rendezvényeket is. A táncos mulatságok, gasztronómiai programok és koncertek teljes listáját megtalálhatja magazinunk főoldalán, ahol igyekszünk a legfrissebb információkkal szolgálni minden kedves látogatónknak.

Hasznos tudnivalók

Ez a rovatunk a legnépszerűbb és talán nem véletlenül!  Mindenki szeretne tájékozódni arról, hogy milyen útvonalon, milyen autópályadíjakkal kalkulálva tud eljutni ebbe a csodás városkába. A helyi szabályokról, fontos tudnivalókról, menetrendekről és szálláslehetőségekről is sok hasznos információt talál a Rovinj infó magazinunk oldalain.

Látogassa meg weboldalunkat, informálódjon megbízható forrásból és ossza meg velünk Ön is a nyaralása legszebb pillanatait!