Horvátország lakókocsi Rovinj – Panorámával a tengerre

Horvátország lakókocsi Rovinj

Horvátország lakókocsi Rovinj

Horvátország lakókocsi Rovinj – Panorámával a tengerre és a csodás óvárosra. Tekintse meg Ön is oldalunk klimatizált lakókocsi választékát. Weboldalunkon négy darab klimatizált és tengerre néző lakókocsit kínálunk a nálunk szállást foglaló vendégeinknek. A Horvátország lakókocsi oldal kiadó lakókocsijai a csodás Porton Biondi kempingben vannak, 100 méterre a strandtól és 30 méterre a vizesblokkoktól. Kocsijainkat felszereltük mindennek, ami egy kellemes és gondtalan nyaraláshoz elengedhetetlen.

Szállás bérlés biztonságosan – Horvátország lakókocsi

A Horvátország lakókocsi  oldalunkon való lakókocsi bérlés egyedülálló konstrukciók keretein belül zajlik. Nálunk úgy tudja lefoglalni a kiválasztott lakókocsit, hogy mindössze 25.000 Forint befizetésével már véglegesíteni tudja a foglalását. A fennmaradó részt pedig ráér összegyűjteni a nyaralás kezdetéig. A kulcsot nem postán küldjük vagy a kempingben kapja meg az előző turnustól, feltéve, hogy ott is hagyják, hanem közvetlenül a kihelyezett kollégánktól veheti át azt. Ha nem szeretne hoppon maradni vagy a nyaralást telefonálgatással és a már kifizetett szállás kulcsának keresésével tölteni, akkor válassza a Horvátország lakókocsi Rovinj oldalt és foglalja le szállását még ma! Kihelyezett kollégánk a nyaralás alatt szívesen ad felvilágosítást a környék látnivalóiról és strandjairól is.  Jól ismeri a helyi éttermeket és boltokat is, bátran lehet tőle kérdezni bármit.

Reggeli kávé csodás panorámával

Ki ne szeretne a nyaralása során arra ébredni, hogy hallja a tenger morajlását? vagy ki ne szeretné úgy meginni a reggeli kávéját vagy teáját, hogy közben a tenger felett felkelő napot nézi? Gondolom nem csak én! Foglaljon szállást a Horvátország lakókocsi oldalon és megadjuk Önnek a lehetőséget erre.
A helyet, a szállást, a széket és az asztalt is biztosítjuk a panorámával  egyetemben, Önnek csak a kávéról vagy teáról kell gondoskodnia.

Látogassa meg weboldalunkat, ahol részletes információkat talál a kiadó lakókocsikról és igyekszünk sok információval szolgálni a kempingről és Rovinjról is.
Tekintse meg igazán korrekt árainkat és foglalja le valamelyik lakókocsinkat egyszerűen pár kattintással. Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésükre, szívesen adnak felvilágosítást a Rovinji látnivalókról és  kirándulási, strandolási lehetőségekről is.

Horvátország lakókocsi oldal üzemeltetői