Horvátország lakókocsi bérlés Rovinj, Isztria

Horvátország lakókocsi bérlés RovinjHorvátország lakókocsi bérlés RovinjHorvátország lakókocsi bérlés Rovinj, Isztria félsziget ékkövén. Nyaraljon Ön is a tengerparti Porton Biondi kempingben hihetetlen árakon a természetben. Aki még nem próbálta a kempingezést, az nem is tudja miről marad le! Nem véletlenül jelent a kempingezés egy életérzést égy életmódot a nyugati társadalmakban, a fejlett nyugati országokban. Ezt a már Magyarországon is igen népszerű és nem utolsó sorban olcsó nyaralási formát kínálja a Horvátország lakókocsi oldal is a leendő vendégeinek. Egy egész napos strandolás és napozás után felejthetetlen élményt tud nyújtani a grill mellett eltöltött sütögetés egy nagy fa árnyékában, miközben a lemenő napot nézzük a tenger felett. A kempingezés legnagyobb élményét a természet közelsége, a családias hangulat és a tenger közelsége határozzák meg. Reggel felkelve és a teraszra kiülve figyelni a tengert felér egy egész hónapos kikapcsolódással. Ezt az érzést mindenkinek ki kell próbálnia egyszer! Ebben segít a Horvátország lakókocsi oldal!

Horvátország lakókocsi bérlés kicsit másképp

A Horvátország lakókocsi oldalon kínált kiadó lakókocsijainkat nem a hagyományos módon foglalhatja le. Nem az előző turnusból hazainduló családtól veszi át a kulcsokat (akik vagy megvárják vagy nem…), hanem a helyben tartózkodó munkatársunk adja át azt Önnek a kitakarított lakókocsival együtt. A nyaralása alatt a helyi kollégánk az ügyes-bajos dolgok elrendezésben is tud segítséget nyújtani. Ha valami probléma adódik a lakókocsival, akkor egy sms és már ott is terem. Az eddigi vendégeinktől már több rémtörténetet hallottunk arról, hogy megérkezve nem volt kulcs, mert az előző vendég otthagyta, tele volt használt pelenkával a lakókocsi, nem vihette be a kutyát a kempingbe, mert a lakókocsit kiadó személy elfeleltette erről az apróságról tájékoztatni a foglaláskor. Ilyenkor nem marad más, mint hazajönni és megpróbálni visszaszerezni a pénzt a lakókocsi gazdájától, akitől persze számlát sem kapott. Ilyenek a Horvátország lakókocsi oldalon való foglaláskor nem fordulhatnak elő! Foglalni csak egy jelképes előleg befizetésével lehet, a fennmaradó részt mindig a kempingbe érkezve kell kiegyenlíteni.  a kulcsokat személyesen adjuk át és bármi gond esetére asszisztencia áll rendelkezésre a vendégek előtt. Ne kockáztasson! Foglaljon szállást a Horvátország lakókocsi oldalon keresztül!

Kempingezés a város szívében

A Porton Biondi kemping ahol a Horvátország lakókocsi oldal is elhelyzte a kiadó lakókocsijait, a többi kempingel ellentétben nem a városon kívül, hanem a városközpontban helyezkedik el. De természetesen nem emeletes házak közé ékelve, hanem egy csodás ősfás, természetvédelmi területen, ahonnan káprázatos kilátás nyílik a Rovinji óvárosra és a tengerre egyaránt! A kemping az óvárostól jobbra helyezkedik el jobb oldalon. Egy erdő után kezdődik egy domboldal és a domb aljától a tetejéig tart a kemping. A kempinget úgy alakították ki, hogy a fák közé építették és nem fordítva. Ez hatalmas különbség! Így a kemping tele van hűs árnyákot adó fákkal és igazi vadregényes és egyedi kinézetet kölcsönöz az egész helynek.

Miért válassza a Horvátország lakókocsi oldal lakókocsijait

Mert biztonságosan foglalhat! A foglaláshoz elég egy minimális foglalási díjat befizetni a Horvátország lakókocsi oldal üzemeltetőjének és a többit személyesen a kempingben kell kiegyenlíteni. Természetesen mindenről számlát kap a (horvát számlát a teljesítés helyén, a magyar számla jogvita esetén nem ér semmit egy külföldön teljesített szolgáltatás esetén) kempingben.

Mert nem “árnyékra megy” külföldre! Sokan ódzkodnak attól, hogy úgy induljanak el nyaralni, hogy az előző turisták odaadják nekik a kulcsot vagy sem. Sok olyan másnál lakókocsit foglaló vendéggel találkozott a kihelyezett kollégánk, akik megérkezve arra döbbentek rá, hogy nem tudják elfoglalni a már kifizetett lakókocsijukat, mert az előző turnus elvitte a kulcsot. Ilyenkor nem tud mit tenni, mint hazamenni és elfelejteni azt az összeget, amit kifizettet a nyaralásra. Nem tud mást tenni, mert egy olyan szolgáltatásról, ha egyáltalán nem kecske őrzéséről kapott számlát, ami nem Magyarország területén teljesítődött, így nem sokat tud tenni. Természetesen a Horvátország lakókocsi csapat egyik tagja minden esetben személyesen fogadja a vendégeket, kitakarít utánuk, bejelenti őket a megfelelő helyen és a nyaralás egész időtartama alatt rendelkezésre áll, ha valami baj történne.

Mert valóban azt kapja amit lefoglalt! A Horvátország lakókocsi oldalon megtalálható képek mindig a lehető legfrissebbek! Soha nem 10 éves képekkel kínáljuk a lakókocsijainkat! Azok mindig a legfrissebbek és a legújabb állapotot mutatják!

Látogassa meg Ön is a Horvátország lakókocsi oldalt és tekintse meg kínálatunkat! Legyen ön is vendégünk idén nyáron!

Horvátország lakókocsi csapata