Életmódtábor a változást keresőknek az Adrián

életmódtábor

Életmódtábor

Életmódtábor a változást keresőknek az Adrián a csodás tengerparti Rovinjban. Gyere és változtass az életeden a Szabadneked csapatával közösen! Ki ne szeretne egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból és elindulni egy valódi változás felé? Sokan vagyunk ezzel így, de kevesen merünk elindulni ezen az úton vagy kevesen vagyunk, akik találunk ehhez társat. Ebben szeretne segítséget nyújtani a Szabadneked csapata! Gyere velünk egy csodás tengerparti vakációra és fedezd fel velünk a benned rejlő lehetőségeket, szabadulj meg a stressztől és ismertesd meg a testeddel a mozgás és a meditáció szabadságát! A Szabadneked életmódtábor programjai egy valódi értéket és változást kínáló lehetőség, amit Te is átélhetsz!

Életmódtábor a tengernél?

Igen! Mert úgy hisszük, hogy a valódi változás felé vezető úton szükségünk van a mindennapos behatások elkerülésére és a tökéletes kikapcsolódásra. A Szabadneked csapata ezért határozott úgy, hogy nem Magyarország területén tarja az életmódtábor programjait, mert szükségünk van mindannyiunknak arra, hogy elszakadjunk a mindennapoktól és egy kicsit feltöltődjünk nappal, tengerrel és vidámsággal. Minden életmódtábor programunkban kiemelt szerepet kap a tenger és annak tudományosan is bebizonyított nyugtató hatása. Mi is szeretünk nevetni, akár a saját hibáinkon is és ezt szeretnénk megtanítani a hozzánk ellátogató változást kereső embereknek. A vidámság kiemelt szerepet kap az életmódtábor programjaink alatt. De persze ahhoz, hogy tudjunk felhőtlenül nevetni, szükségünk van a gondot okozó problémák feldolgozására is. Ebben kiemelt szerepet kapnak pszichológus kollégáink, akik teljes erőfeszítéssel igyekeznek segíteni abban, hogy mindenki boldogan tudjon hazatérni az életmódtábor után.

Az életmódtábor programja

A Szabadneked életmódtábor programjai nem egy kaptafára készülnek! Minden életmódtábor más! A fix programjaink a napi kétszeri mozgás, reggeli, csoportfoglalkozások, kirándulások, hajókirándulás és persze rengeteg strandolás és nevetés! Minden napunk egy frissítő turmixszal indul, utána meditáció és egy rövid tengerparti mozgás következik. ezután egy közös reggeli alatt megbeszéljük a napi programot és a napi megoldandó feladatokat. Az este egy teázós csoportfoglalkozással zárul, ahol megpróbáljuk a stresszt elűzni és játékok segítségével pedig megtanulunk nevetni másokon, magunkon és az élet szépségein. Minden napunk más a napi programot mindig az határozza meg, hogy mi milyen lelkiállapotban van és hogy kinek mihez van kedve. Az életmódtábor alatt sosem kötelező semmi! Ha egyik nap fáradtnak érzed magad vagy csak egyszerűen strandolnál, akkor azt bármikor megteheted! Semmi nem kötelező és mindent szabad!

Ha sikerült egy kis kedved csinálnunk egy kis tengerparti nyaraláshoz vagy ahhoz, hogy Te is el tudj indulni egy valódi változás útján, szeretnél részt életmódtábor programunkon, akkor keress minket elérhetőségeinken.